Netin 5 parasta pelivihjesivustoa

 

Tässä blogipostauksessa kaivoin esille netin 10 parasta vihjesivustoa vedonlyönnin ystäville ja käyn jokaisen sivun pikaisesti läpi. Näiden sivujen avulla pitkävetovihjeet ja pelivihjeet ovat taatusti hallussa jokaisena päivänä ja vedonlyönti alkaa tuottamaan. Listalla hyväksyin sekä suomalaisia, että ulkomaisia vihjesivustoja ja kaikki sivustot ovat valittu henkilökohtaisten mieltymysten perusteella. Suosittelen testaamaan itse näitä vihjesivustoja ja päättämään itse mitä kannattaa seurata.

Top 5 pitkävetovihjeet sivua

  1. Betsikingi

Ensimmäisenä listalla on Betsikingi, sillä Veikkausmies on Kingin vihjeillä tehnyt erittäin hyvää tulosta. Betsikingi vihjaa joka päivä yhden vihjeen pitkävetoon, ja vihjeet ovat aina singlejä. Kiitämme erityisesti vihjeiden osumatarkkuutta, mutta miinusta tulee vihjeiden vähäisestä määrästä.

Esimerkiksi menneellä viikolla Betsikingi on vihjannut 2 kertaa ja molemmat vihjeet ovat osuneet. Kingi veikkaisi, että maanantain veikkausliiga ottelu FC Lahti – HIFK päättyy tasapeliin, mikä meni oikein. Lisäksi eilen Kingi vihjasi, että HPK voittaa Rauman Lukon, ja sekin vihje osui!

2. Veikkausliiga.xyz

Tämä sivusto keskittyy nimensä mukaisesti vain Veikkausliiga aiheisiin vetovihjeisiin. Hyviä vihjeitä, jos tykkää kotimaisista jalkapallosarjoista ja näiden veikkaaminen kiinnostaaa.

3. Livematsit.com

Livematsit ei ole aivan perinteinen veikkausvihje sivusto, mutta se tarjoaa live streaming ohjeiden lisäksi hyviä otteluennakoita isoihin tapahtumiin ja sarjoihin. Näitä löytyy esimerkiksi CHL playoffeihein, Bundesliigaan, Serie A:han ja La Liga otteluihin, kuten El Clasicoon.

4. Bestshoot

Tämä enlannin kielinen sivusto tarjoa valtavan määrän erilaisia vetovihjeitä pelaajille. Osa vihjeistä tosin ilman mitään perusteluja, josta miinusta. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan, sillä pitkävetoon liittyviä vihjeitä antavat eri maiden asiantuntijat.

5. Vitibet

Viimeisenä tämä englannin kielinen veikkausvihjesivusto. En keksinyt muuta, joten pääsee listalle mukaan. Ei mikään häävi sivusto ulkonäön perusteella, mutta paljon ilmaisia vihjeitä ja dataa vedonlyöjille.

Lopuksi pienenä vinkkinä vedonlyöjille, jotka etsivät ilmaiskierroksia ja ilmaispyörityksiä ilman talletusvaatimuksia. Olen löytänyt nimittäin hyvän artikkelin, jossa käydään läpi parhaimpia tilaisuuksia ilmaiskierrosten pelaamiseen ilmaiseksi. Sivusto on Betsikingi, joka kyllä tarjoaa loistavimmat eväät vedonlyönnin maailmaan ainakin omasta mielestäni. Seuraavaksi tutustutan teidä Top 5 Kasinopeleihin, mutta sitä ennen tosiaan lähden vaimokkeen kanssa ruotsin risteilylle. Laivalla voi ainakin kokeilla onneaan kolikkoautomaateista, jos muuta tekemistä en keksi 😉

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s