World Cup 2016

Hei, taas kaikki seuraajat! Viikonloppuna se vihdoin alkaa, eli kauan odotettu ja kovatasoisin jääkiekkoturnaus World Cup turnaus. Veikkausmies on ainakin aivan pähkinöinä, sillä Leijonat tulee näyttämään epäilijöille mistä kana pissii.

leijonat-%e2%99%a5

Suomen joukkue on aivan järjettömän kova ja Leijonat voivat aivan hyvin mennä finaaleihin asti. Itse aion betsata Suomea jokaiseen otteluun, sillä ainakin alkulohkossa pitäisi kaatua Team North America ja Ruotsi. Venäjän karhu on kovalla nipulla liikenteessä, mutta meidän Pate ja Sebastian Aho ovat nälkäisiä leijonia. Sota-alueella nämä pelit hoidetaan, ja uskonkin, että Leijonat tulemaan napsimaan tasaisista otteluista pisteitä kotiin.

Finaalissa uskon kohtaavan Suomen ja Kanadan, mutta voittajaa tästä matsista on vaikea lähteä etukäteen arvaamaan oikein. Kanada on jääkiekon synnyinmaa ja äärimmäisen väkivahva joukkueena. Kanukkien pää ei kuitenkaan välttämättä kestä näin kovassa paikassa, mikä avaa Suomelle mahdollisuuksia.

World Cuppia aion seurata ahkerasti, vaikka pelit tulevatkin keskellä yötä. World Cup vihjeet tulen jakamaan leijonafaneille tuttuun tapaan tärkeimpiin matseihin pelipäivinä ja kaivoin kovia bonuksia vedonlyöntisivustoille. Pistetään rahantekokoneet käyntiin Lauantaina 17.9 ja nauretaan maanantaina pankkijonossa. Tämä on aika pettämätön strategia, sillä Leijonien matseissa sattuu ja tapahtuu.

Kannattaa pitää toki pitkävetoa pelatessa mielessä, että elämää on muuallakin kuin vedonlyönnin maailmassa, jotta pelikassan hallinta pysyy kunnossa. Netin parhaat vihjepalvelut lupailevat usein varmoja voittoja, mutta uhkarohkea pelaaja häviää helposti rahansa. Syyskuussa alkaa myös Liiga-kausi ja Lokakuussa jatkuu Veikkausmiehen uusi rakkaus CHL, jota voi seurata maksuttomien CHL ilmainen live stream lähetysten avulla aina finaaleihin asti. Kannustetaan siinäkin suomalaiset pokaalin makuun!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s