Viikonlopun CHL-ottelut

Taas on aika veikkausmiehen kerrata tulevaa urheiluviikkoa. Erityisesti itseäni kiinnostaa CHL, Leijonat ja Robert Heleniuksen ottelu! Robbe kohtaa Konstantin Airichin lauantaina 10.9.2016 ja matsi otellaan noin klo 23.00 alkaen. Ohjeet Helenius – Airich live stream lähetykseen löydät täältä! Itse veikkaan, että Robbe palaa voittojen tielle ja hakkaa tämän pummin katki jo alkuerissä. Airich ei todellakaan ole Robertin tasoinen iskijä, vaikka täytyy myöntää, että miehen edellinen ottelu Johann Duhaupasta vastaan oli karmivaa katsottavaa. Duhaupas pätki meidän mieheltä tajun kankaalle ja Heleniukselle jouduttiin antamaan lisähappea, että selvisi kehästä omin jaloin ulos. Lauantaina nähdään onko tästä mitään opittu!

HELENIOUS.png

Jos nyrkkeily ei kiinnosta niin tarjolla on runsaasti pelattavaa, sill CHL:ssa pelataan viimeinen alkulohkojen kierros tulevana viikonloppuna.

CHL otteluita pelataan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Luvassa on takuulla mielenkiintoista pelattavaa kaikille jääkiekon ystäville, ja lisäksi CHL stream ottelut netissä näkyvät ilmaiseksi kotikoneelta.  Erilaisia vihjeitä viikonlopun otteluihin kannattaa myös tarkistaa.

CHL ottelut viikonloppuna

Perjantaina pelataan kolme mielenkiintoista ottelua eli seuraavat matsit voi katsoa ilmaiseksi:

Näistä veikkauksien kannalta mielenkiintoisin on Kalpan kotiottelu, sillä vastustajalla on todella hyvä sauma yllättää huonosti pelanneet kuopiolaiset heidän kotihallissaan.

Lauantaina onkin sitten vielä parempi lätkäpäivä, sillä otteluita on tarjolla peräti neljä:

Näistä parhaimpana vetokohteena on Jypin suuri numeroinen voitto ranskalaisjoukkueesta, joka on muuten aivan todella huono!

Sunnuntaina otellaankin sitten viimeiset alkulohkojen ottelut, ja CHL jäälle pääsevät Tappara, Kalpa ja HIFK uudestaan:

Tältä kierrokselta parhaimpana vetokohteena esittyy Tapparan ottelu, sillä joukkue tarvitsee sunnuntaina ehdottomasti voiton, mikäli se haluaa jatkaa pudotuspeleihin. Todella tiukka matsi on tulossa, sillä Adler Mannheim ei ole mikään turistiporukka, vaan kiven kova jääkiekkojoukkue. HIFK matsi on myös mielenkiintoinen, sillä joukkue on esittänyt varsin onnettomia otteita Jääkiekon mestarien liigassa. Sunnuntaina saamme myös varmuuden siitä, mitkä joukkueet jatkavat alkulohkoistaan jatkoon ja mitkä eivät.

Tälläistä tällä kertaa ja muistakaa ennen vetojen asettamista tarkistaa vedonlyöntisivujen tarjoamia vedonlyöntibonuksia ja pyöritellä nettikasinoiden ilmaispyöritykset ja ilmaiskierrokset kotiin!

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s