CHL kausi 2016/2017 suomalaisjoukkueet

Suomalaisista CHL kaudessa ovat mukana seuraavat mahtavat joukkueet. Kausi on jo alkusarjojen osalta käynnissä. Alkusarjoissa on kussakin 3 joukkuetta ja yhteensä lohkoja on 16. Joukkueita on yhteensä mukana peräti 48 ja mukana on seuroja ympäri Euroopan, sillä esimerkiksi Norjasta, Ruotsista, Tanskasta, Saksasta ja Puolasta on seurat mukana. CHL on tänä vuotena ehkä kiinnostavempi kuin koskaan aikaisemmin.

Tappara on Tamperelainen jääkiekkoseura ja viime vuoden Liigamestari. Lähtee kovalla nipulla tähänkin kauteen ja CHL sijoitus on luultavasti vähintään semifinaaleissa, ellei jopa finaalissa

  • HIFK

Suomenruotsalaisten rakastama joukkue, joka harvoin mitään voittaa. En usko, että sijoittuu korkealla tälläkään kaudella CHL:ssä. Heja Heja Sverige. Surkea sakki.

  • Kärpät

Oulun lahja jääkiekolle, suomen paras juniorimylly. Lähtee kauteen erittäin vahvalla joukkueella ja Liigan mestarisuosikki. Menee vähintään CHL puolivälieriin.

  • JYP

Jyp non smoking HT eli hokitiimi. Amisten täyttämän kaupungin ainoa jääkiekkojoukkue, pelaa aina ihan hyvin, mutta ei tällä kaudella mene jatkoon CHL:ssa. Matti Nykäsen suosikkijoukkue.

Tepsi eli TPS, haiseva turkulainen sinappi ja surkea pannukakku, kuten TPS, siinä vasta vastustamaton yhdistelmä. Ei takuulla nouse korkeille sijoille tällä kaudella, eikä todellakaan ota menestystä.

  • KalPa

Kalpa, tuo kalakukkomiesten suosikki ja Kapasten veljesten, Nikon, Samin ja Kasperin joukkue. Sami Kapanen hakee tällä kertaa tosissaan liigamestaruutta ja voittoa itselleen myös liigasta. Kansa täyttää katsomot ja kalakukkoa kuluu. Betsaa näitä miehiä, jos haluat yllättäjää hakea.

Saipa, Saipa, rakkaus tai kuolema! Mahtava joukkue ja todellin Lappeenrannan ylpeys. Lähtee aina altavastaajana, mutta sarjan organisoiduin puolustus ja kovimmat fanit. Eivät pärjää kuitenkaan kansaivälisillä kentillä.

  • Lukko

Rahaa palaa kun Lukko pelaa. Raumalaisten joukkueella on tällä kertaa lupausten lunastamisen aika, eikä muu kuin mestaruus kelpaa tänä vuonna. Hakee kahta pyttyä, mutta saa jälleen tyytyä puolivälieriin.

Tässä manimiehen CHL ennakko sitten oli! Lukekaa vihjeet tulosvetoon, vakioveikkauksiin ja pitkävetoon ja napatkaa netin kasinoiden lahjoittamia  ilmaiskierroksia rahapeleihin haltuun!

1305923063347
Jokerit eivät CHL:ssä pelaa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s